Tiny House

Gemeentes aanschrijven

Vandaag gaat de brief de deur uit. Wil de gemeente met ons in gesprek over het eventueel plaatsen van een Tiny House op particuliere grond.

Omdat wedden op 1 paard vaak erg spannend is, ook een brief naar de gemeente waar wij nu wonen. Wij wonen momenteel in gemeente Bunnik. Een Fair Trade en vooruitstrevende gemeente. Perspectief 21 (een lokale politieke partij in de gemeente Bunnik met leden van de PvdA, GroenLinks en onafhankelijken/ongebondenen) is vrij groot in Bunnik. Hopelijk werkt dit in ons voordeel.

Gelukkig heeft Marjolein (www.marjoleininhetklein.com) de weg al een beetje voor ons gebaand. Alkmaar heeft de primeur op het gebied van legaal mogen wonen in een Tiny House.

Welke gemeente volgt?!

Het is fijn om meerdere lijntjes uit te hebben staan. Het zou toch een fantastische luxe zijn als we straks kunnen kiezen waar we willen wonen in ons Tiny House Yoffi.

Dus onze oproep blijft bestaan. Als je een plek weet of een tip hebt, laat het ons weten!

Wij blijven ondertussen gewoon rustig doorgaan met alle voorbereidingen. Op papier (afmetingen van alle ramen nu definitief doorgegeven aan Dimka Wentzel van www.tiny-house.nl) en praktisch in huis; wat kan een mens toch een boel spullen verzamelen…

Yoffi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *