Tiny House

Deel 2 van ontspullen waar begin je (aan)?!

De moeilijke dingen. Veel echt moeilijke dingen om weg te doen hebben we niet (gehad).

Voor ons was onze piano lastig! Die hebben we ooit vrij impulsief gekocht bij de kringloop en toch een flink aantal jaren met veel plezier bespeeld.

Dat de piano weg moest stond vast. Dat ging én niet passen én het weegt veeels te veel. Zeker ónze piano, want die was loei zwaar!

Wat altijd helpt is een goede bestemming ervoor vinden! En dat is dus zeer persoonlijk. Wij hadden de piano op marktplaats staan en toen reageerde er een piano opkoper en opknapper (http://www.uwpianowinkel.nl). Even checken op de site en het voelde goed. De piano zou opgeknapt worden om bij iemand anders weer een nieuw leven te krijgen.

De avond van tevoren en de ochtend nog even flink gespeeld om echt afscheid te nemen. Een echte “rite of passage” als het ware.

En daar ging ze dan…

piano

Yoffi
2 COMMENTS
 • carin
  Beantwoorden

  Hoi.
  Met veel plezier heb ik al jullie blogs gelezen. Graag zou ik het bijhouden. Om te zien hoe het jullie vergaat.
  Ik ben ook al een tijdje de tiny houses aan het volgen.
  Wil er veel over weten en lezen.

  Groeten Carin

 • Trees Dam
  Beantwoorden

  Ook ik ben helemaal in de ban van deze nieuwe woonvorm. Ik ga me er meer in verdiepen om die droom ook uit te laten komen. Vooral het ontspullen spreekt me enorm aan en ben dat ook beetje bij beetje al aan het doen. Gek genoeg zou ik van al mijn meubels zo afstand kunnen doen. Ik heb in de gaten gekregen hoe meer je hebt hoe groter de chaos in je hoofd. Merk nu al dat als ik dingen naar de kringloop heb gebracht dat het ruimte schept in je hoofd. ik ben nu eerst bezig met orienteren en kijken wat ik nu precies wil en op welke lokatie. En wat de mogelijkheden zijn qua vorm en grootte van het tinyhouse. Maar die voorbereidingen zijn juist heel leuk, het geeft je een doel. wens jullie veel plezier met jullie huisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *